keskiviikko 29. elokuuta 2012

Bestis

Summer Camp 12 pyörii vielä:)Alkuperäinen ohjeistus oli värittää säteet akvarellikynillä sateenkaaren väreissä.Leimasimet houkuttelivat minua enemmän, joten päädyin käyttämään niitä.

perjantai 24. elokuuta 2012

Peilikuvani

Tämän sivun valmiiksi saaminen oli kyllä työvoitto:) Sivun pohjana käytin Skissedillan luonnosta, joka minua inspiroi kovasti.Sainkin heti idean leikkiä uusilla leimasimillani. Ensimmäinen sivu oli täydellinen kunnes päätin leimata vasempaan yläkulmaan vielä hiukan mustalla sinisten ympyröiden lisäksi, vikatikki, ei hyvä. Juu, paikataan tilanne pikkuisen gessoa päälle. No ei auttanut, pakko tehdä uusiksi koko sivu. Toka sivun tuhrin sitten sinisillä mustesormilla ja eikun kolmatta kehiin:) Sen kanssa olinkin extra huolellinen ja varovainen ja sain sivun valmiiksi. Täytynee sujauttaa se äkkiä muovitaskuun:)

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Haasteellista #10: Luonnos ~ Sketch

Pikainen postaus. Valmis luonnos, jonka mukaan työ tuli toteuttaa. Minun puolestani kiitokset Anniskalle ja Tuttelille tapahtuman järkkäämisestä:)

perjantai 10. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #6: Journaling

Pääosassa tarinointi ja jopa niin, ettei sivussa ole valokuvaa ollenkaan.Sivun halusin "art journal" henkeen ja käytin siihen kaikkea mahdolista gessosta leimasimiin.Tällä mukaan haasteeseen Haaste[el]lista #6: Journaling.

torstai 9. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #3, erilaiset tehosteaineet

Oikeastaan inspiroiduin kahdesta eri haasteesta, mutta luulen, että haasteiden yhdistäminen ei ole sallittua, joten osallistun tällä haasteeseen Haaste[el]lista #3: erilaiset tehosteaineet. Sivuun käytin gessoa, mistejä, maalia ja cracle paintia. Tracey käyttää sivuissaan paljon aaltopahvista leikattuja perhosia, joten idea perhoseen tuli häneltä.

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Skissedilla Summer sketch

Muutama tunti aikaa osallistua tähän haasteeseen ja ehdin kuin ehdinkin valmiiksi:) Ympyrän piirtelin vahavärillä, maaliroiskeita sinne tänne ja paperisuikaleita kuvan taakse. Tarrakirjaimet eivät oikein tuntuneet pysyvän, joten niiden yli hurautin ompelukoneella. Lopuksi vielä pikkuisen koristeita ja siinä se.

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ympyröitä

Ensin valitsin kaksi kuviopaperia. Sitten piirtelin suttupaperille muutaman ympyrän ja tein siitä maskin.Sen avulla kuvioin toisen papereista käyttäen esim. musteita, maaleja, värikyniä ja leimasimia sekä maskia.Alemmasta kuviopaperista muutama vapaalla kädellä leikattu ympyrä koristeeksi.Kehystin pallopaperin mustalla, koska muuten vaikutelma olisi ollut jotenkin sekava.Musta ryhdistää kivasti värikästä sivua.Seuraava "kesäleiri" tehtävä olisi minialbumi, joten sen kimppuun siis;)