lauantai 30. kesäkuuta 2012

Summer camp 12 workshop 1

Creomin vinkistä ilmoittauduin mukaan Summer Camp 2012 nettikursille. Kurssi starttasi eilen ja heti innostuin tekemään sivun ekan workshopin opastuksella.Kursille olisi saanut tarvikepaketinkin, mutta itse ajattelin pärjätä jo olemassa olevilla tarvikkeilla.

torstai 28. kesäkuuta 2012

Me kaksi

Myös tässä on käytetty samasta paperikosta olevaa paperia, kuin edellisessäkin postauksessa.Tykkään käyttää ympyrää skräppisivuissa ja tähän se on tehty ohuella "leipurinnyörillä". Koriste ympyrät(puolikkaat) on canvas pintaisesta arkista, jossa tarra takana.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

on the road again

Sivussa käytetty papereita sarjasta Portobello Road.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Nyt nappaa!

Viime aikoina on tullut skräpättyä ihan kivasti. Tässä viimeisin valmistunut sivu. Isäntä on hurahtanut kalastukseen ja tämän kesän kisa starttaus tapahtuu ensi viikonloppuna. Uusia kalakuvia (ja saalista) odotellessa fiilistelyä viime kesältä. Osallistun tällä hasteesen Let's get shabby challenge #35.
Here is my page from Let's get shabby challenge #35. My page is: something old (button), something new (i use my new die), something borrowed (my husband fishing lure), something blue (in the foto: sky and water).